';

We gaan iets knotsgeks doen! We gaan een

fluitschip bouwen uit afvalplastic.

En iedereen mag meedoen.

Omdat het nog niet kan

We gaan een fluitschip bouwen. Een enorm 17e eeuws vrachtschip. Niet van hout, maar van afvalplastic. ‘Waarom in vredesnaam?’, horen we vaak. Simpel: omdat het nog niet kan. Het huidige afvalplastic is namelijk niet sterk genoeg om op die schaal te bouwen.

Afval is een grondstof

Bij Clean2Anywhere denken we groot. Want zo pakken we ’s werelds grootste probleem aan: afval. Wij denken daarom alles wat we doen om. Als we plastic niet als afval maar als grondstof zien, ligt die grondstof voor het oprapen! Zo willen we de transitie naar een circulaire en meer inclusieve maatschappij versnellen.

Samen naar een nieuwe gouden eeuw

Om daar te komen, moeten we nog een hoop ontdekken en experimenteren. En iedereen mag meedoen, want we moeten het samen doen. En als het ons lukt om dit afvalplastic te verstevigen, reiken we de industrie en bouw een nieuw materiaal aan. Zo ontketenen we samen een nieuwe gouden eeuw. En dat alles uit afval. Daarom is onze missie: Iedereen laten ontdekken, weggooien is zonde!

Onze activiteiten

Image
Bouw van de schepen
Bijzondere schepen met impact
Image
Samenwerkingen
Unieke teams, want iedereen mag meedoen
Image
Expedities
Onze handelsmissies op de Schone Route
Image
C2A Discoveries
Praktische toepassingen voor een circulaire maatschappij

Nieuws & updates

Doe met ons mee

Wij willen iedereen laten ontdekken: weggooien is zonde! Daarom mag iedereen meedoen. Want de transitie naar een circulaire en inclusieve wereld vraagt om samenwerking. Met multinationals, MKB, overheid en particulieren. Mensen van jong tot oud, uit alle lagen en culturen van de bevolking. Iedereen die mee wil op onze ontdekkingsreis naar nieuwe circulaire wereld is welkom. Doe je mee?

Image
Vrijwilligers
Doe mee in onze teams
Image
Stadsjutters
Red afvalplastic van de ondergang
Image
Partners
Start je eigen duurzame experiment
Image
Investeerders
Bouw met ons mee