';

Onze stadsjutters

Word stadsjutter en red afvalplastic van de ondergang!

Een van de meest opmerkelijke bijdragen in het realiseren van onze missie is die van de stadsjutter. Want stadsjutters redden ons afvalplastic van de ondergang: ze voorkomen dat het de verbrandingsoven ingaat! Als stadsjutter verzamel je plastic – thuis of op straat – en was, sorteer en knip je dit materiaal in kleine stukjes. Heb je een flinke tas vol? Dan lever je dat bij ons in. Daardoor verandert jouw afval weer in waardevol bouwmateriaal!

Jouw foto in het Register van Stadsjutters

Stadsjutters krijgen een eervolle vermelding in het Register van Stadsjutters. We zetten je geheel in 17e eeuwse stijl op de foto met afvalplastic. Samen met een zelfgeschreven duurzame boodschap aan de wereld zetten we je als stadsjutter in het Register. Zo krijg je eeuwige roem voor je daad!

Nieuws en Updates

PlasTIK; update #2

"Wat doen we toch met de wereld? De wereld geeft ons zoveel liefde en dan geven wij de wereld plastic. Dat kan toch anders". Zo luidt de duurzaamheidsboodschap van de 9-jarige Romy uit Hoorn. Sinds de zomer zet ze zich in als stadsjutter voor de bouw van een VOC-schip uit afvalplastic.

Share